Over mij.

Cathy en ik

Wie ben ik?


Ik ben Kay Jaco Joosten en wordt ook wel Kay genoemd. Ik ben geboren in Leidschendam op 01-10-2000 en woon momenteel in Lelystad. Ik sport 3 keer in de week en ben voor de rest vooral bezig met school. Verder ben ik vaak bij mijn familie en mijn vriendin, want familie betekent alles voor me.

Ik ben een leergierige jongen als ik iets interessant vind kan ik niet stoppen om eraan te werken. Ik kan heel rustig voor mijzelf werken maar ook goed in groepsverband. Ik neem vaak de leiding maar ik kan ook goed luisteren.

Ik heb ongeveer een anderhalf jaar gewerkt bij de Jumbo eerste als vakkenvuller en daarna als kassière. Ik heb ook 3 jaar voor een particuliere hardware winkel gewerkt. Daar repareerde ik computers, laptops, telefoons, tablets, en hield me ook bezig met software als het nodig was.


Mijn hobby's


Mijn hobby bestaat uit gamen, sporten en nieuwe dingen uitproberen met pc, servers en laptops. Ik heb mijn eigen gemaakt server op een laptop die ik vroeger gebruikte. Ik help ook de ouderen graag met pc, laptops en telefoons ik doe dit vrijwillig.